Hos Eltronic PJD har vi specialiseret os i automationsløsninger til industriel produktion.
Løsninger, som enten har til formål at forbedre kundens konkurrenceevne via effektivisering og optimering af anlægget, eller som skal sikre den rette standard og kvalitet af udstyr til fremstilling.
Vi leverer både totale løsninger til hele anlæg og løsninger på enkelte maskiner og stationer.

Det fælles mål for alle Eltronic PJDs løsninger er at gøre din virksomhed til en stærk konkurrent i fremtidens produktionsmiljø.

Eltronic PJDs fem hovedområder inden for
automation og industriel IT:

  • Produktionsstyring
  • Performance Management
  • Automatisering af produktionsudstyr
  • Kvalitetskontrol
  • Udvikling og Custom Design af specialudstyr

En dygtig medarbejder ser muligheder, hvor andre ser problemer

"Kernen i vores arbejde er at komme med enkle og optimale løsninger på komplekse problemstillinger. Derfor kræver opgaverne både stort engagement og gå-på-mod fra os som medarbejdere. Det tætte samarbejde med kunden fordrer også en stor grad af fleksibilitet og evne til at sætte sig ind i kundens forretning." Steffen Jørgensen, Department Manager Automation.

"Den høje grad af specialisering inden for vores arbejdsområde betyder, at vores teknologiske kompetencer hele tiden bliver udfordret. Derfor uddanner vi løbende vores medarbejdere i de nyeste teknologier. Derfor er Eltronic PJD blandt andet specialist uddannede i Siemens automationsudstyr" Kurt Christensen, direktør