1990 ...

Virksomheden blev grundlagt i 1990 af de to stiftere Kurt Christensen og Poul Johansen.

Kurt Christensen, der er ingeniør fra Danmarks Ingeniør Akademi (1981), startede sin karriere som ingeniør i virksomheden Poul Johansen Maskiner A/S. I 1985 fik han job som afdelingsleder for procesautomation hos ABB i Odense.

I perioden 1985-1990 udviklede computerteknologien til styring af maskiner og produktionsudstyr sig dramatisk, idet computerens styrke kunne opfylde kravet om meget korte svartider, der var nødvendige særligt i maskinstyringer.

Det var den udvikling, der i foråret 1990 fik Poul Johansen, ejeren af Poul Johansen Maskiner A/S, til at foreslå den nu erfarne ingeniør Kurt Christensen et kompagniskab i et selskab, der skulle forestå udvikling og levering af computerbaserede styringer til Poul Johansen Maskiner A/S.

Virksomheden fik 1. maj 1990 navnet Poul Johansen Development A/S med ligeligt ejerskab til de to stiftere.

2002 - virksomheden skifter navn og ejerskab

Det var samtidig aftalt, at Kurt Christensen kunne overtage de sidste 50% af aktierne, når virksomhedens indtjening gav mulighed herfor. Dette skete i 2002, hvor Kurt Christensen overtog det fulde ejerskab og samtidig gav virksomheden det nye navn PJD A/S.

PJD A/S er i dag en avanceret ingeniørvirksomhed med speciale i levering af totalløsninger indenfor automation og industriel IT.

2017 - virksomheden skifter navn og ejerskab

Den 1. november 2017 overtager Eltronic A/S PJD A/S og bliver til afdelingen Eltronic PJD - Automation