PJD har leveret testudstyr og avanceret software ( MES ) til produktionsstyring.

LINAK A/S har i 2011-2013 gennemført en større modernisering og automatisering af bearbejdningsfabrikken, der producerer spindler til LINAK's program i linearactuatorer.

PJD har til denne fabrik leveret:

Styring af LINAK Spindellinjer i New Factory

Hos LINAK har man udnyttet fordelene ved at kombinere standard CNC maskinudstyr med specialmaskiner, specifikt til opgaven.

PJD Automation har i 2013 leveret styring og integration af disse enheder - til 3 linjer i alt, der producerer spindler, en delkomponent til LINAK's store aktuator produktprogram.

Hver linje består af en CNC maskine af mærket NAKAMURA, der får tilført emner fra en stanglader og sav-maskine. Efterbehandlingen består af emnevask og tørring, hvor de færdige emner leveres til en robot, der placerer emner i et magasin.

Fordelen i denne systemintegration er en meget hurtig omstillingstid, med mulighed for at køre ordrer helt ned til 1 stk.

Til styringen er der benyttet Siemens S7 PLC'er, koblet på produktionsnettet, der får produktionsordrer fra 3P MES systemet, der er leveret af datterselskabet PJD Production Performance.